Kategorier
Ikke kategoriseret

Din data ligger trygt og sikkert

Der er mange gode grunde til, at beskytte sin computer imod virus og andre dårligdomme. Det er jo faktisk sådan, efterhånden som computere og mobiltelefoner bliver mere og mere vitale i vores liv. Så har vi også mere og vigtigere data på dem. Derfor kan man måske også, mere end nogensinde, have en interesse i, at den data ligger trygt og sikkert.

Et eksempel er, at der har været meget ransomware i Danmark. Det er som bekendt en virus, som låser alle dine filer, og herefter kræver en løsesum, for at låse op for dem igen.
Det er meget ubehageligt, og man kan ikke engang være sikker på, at filerne faktisk bliver låst op selvom man betaler løsesummen.

Derfor kan man med fordel, kigge på løsninger, som kan være med til at modvirke netop denne slags angreb. For det er virkelig ærgerligt, hvis du mister alle filerne på din computer. Sådan tror jeg ihvertfald langt de fleste mennesker har det.