Kategorier
Ikke kategoriseret

At organisere sig

At være organiseret kan være mange ting. For nogen handler det om små papirlapper, om andre handler det om det modsatte.

Jeg har den seneste tid, dog i stigende grad oplevet en stigende interesse for at bruge forskellige programmer, der kan hjælpe os med at være mere organisererede, mere effektive.
Det kunne være et program til kundestyring, det man også kalder for CRM. På den måde, skaber man overblik over sin salgsindsatser og kontakter til de virksomheder som man handler med. Ved at holde styr på alt det, så kan man istedet bruge sin energi på at arbejde på netop salgsindsatsen.

Jeg har selv benyttet et online system, det synes jeg har været meget praktisk. På den måde, har jeg altid systemet tilgængeligt, også når jeg er på farten. Det er jo netop på farten, man ofte kan blive i tvivl om de ting, som man har noteret i sit CRM system.
Derfor kan jeg kun anbefale andre, også at benytte sig af sådan et system.