Kategorier
Ikke kategoriseret

Dansk sommer kræver forberedelse

Dansk sommer kræver selvfølgelig en masse foranstaltninger. Det handler selvfølgelig om at gardere sig imod både sol, vand, kulde, blæst og alt der imellem. Så det kræver alt fra store parasoller, terrassevarmere, gas grill, køleskabe og frysere. På den måde kan man sige, at dansk sommer er udstyrssommer.

Men det passer mig egentlig ret godt. På den måde, bliver sommeren materialiseret på en måde, så man virkelig har glæde af den noget længere. Sommer-gadgets må være en kategori der altid vil være aktuel, så længe man holder til på vores breddegrader. Heldigvis for det, for så er der altid noget nyt at se frem til.
Men derudover kan man jo stadig glæde sig over, at den danske sommer i sig selv, og så kan være en ret dejlig størrelse uanset mængden af udstyr, som skal gøre den tålelig.

Udstyrssommer er selvfølgelig bare et tilvalg. Men et valg som jeg selv klar vælger til i stor stil.