Kategorier
Ikke kategoriseret

Er det egentlig svært?

Er det svært at have sin starte sin egen blog? Det spørgsmål er der mange der stiller mig. Det umiddelbare svar er, at det nok er ret forskelligt for hvem man er.

Det kan selvfølgelig godt være lidt teknisk, at sætte sin blog op, så man kan begynde at skrive på den. Der er heldigvis meget hjælp af hente, og nogle steder er det blot få klik man selv skal gøre, for at komme i gang. Hvis man ikke har meget erfaring, bør man dog holde sig til de simple løsninger. Hvis man er relativ ny, og samtidig har en plan om at kaste sig ud i lidt mere komplicerede så bør man måske overveje at få hjælp fra andre.

Jeg har eksempelvis fået hjælp til en hjemmeside i Esbjerg, af et firma som lever af den slags. Det kan være en klog genvej at tage, i det store internetland, hvor man hurtigt kan fare vild i tingene.

 

mouse-1188089