Kategorier
Ikke kategoriseret

Det store overblik

Det kan være vanskeligt at holde styr på alle varer og hylder når der er travlt i en butik. Heldigvis har vi som samfund sådan en grundindstilling til at vi betaler for varerne og vi snyder ikke hinanden. Men der vil selvfølgelig altid være nogle som føler sig fristet, og derfor er der brug for en form for varesikring.

Det kommer i mange former, jeg tror mange kender de tags som sidder fast på en varer. De skal fjernes når du køber varen, ellers udløser det en alarm ved udgangen. Det kan også være den anden slags tag som nærmest forsegler varen. Når ekspedienten på grund af travlhed har glemt at fjerne tagget, så opdager man det først når man kommer hjem og det er helt umuligt at få den af selv.

Det er en effektiv måde at holde styr på sine varer, og sikre at de kommer forbi kasseapparatet inden kunden og varen forlader butikken.
Så det er selvfølgelig den kontekst vi altid skal huske når vi køber varer ude i butikkerne.