Kategorier
Ikke kategoriseret

En uforudset blog

Nu har jeg efterhånden haft den her blog i et godt stykke tid. Det betyder også, at jeg efterhånden er blevet mere opmærksom på, at den også skal vedligeholdes en gang imellem. Først og fremmest, skal der skrives nyt indhold, så den altid ser spændene ud for jer der besøger den.

Men det handler også om, at maskinen bag ved hjemmesiden skal have et eftersyn en gang imellem. Eksempelvis skal det system, som driver bloggen opdateres en gang imellem. Det er alt sammen det, man kan betegne som planlagt vedligehold.
Men der sker selvfølgelig også uforudsete hændelser. Det kan eksempelvis være i en situation hvor man pludselig møder en hacket hjemmeside. Det kan være svært at planlægge sig ud af. Men jeg har nogle forholdsregler, og ved hvem jeg vil kontakte i det tilfælde at uheldet er ude. Det er næsten den bedste måde, jeg kan forberede noget uforudset.

Jeg tror de fleste der har haft den samme blog igennem flere år, med fordel kan forberede de her ting. Det bliver hurtigt hverdag, og ikke desto mindre bør man gøre sig nogle tanker om de her ting.